Juupa. Kyllä se niin vaan on, että kotona on kiva olla. Koti on kiva paikka, ja tämä talo on meän koti. Ihana sellainen, vieläkin!

Kasvimaata olen kasvatellut, enkä pelkästään pupujussien-kaupunkirusakkojen iloksi, vaan ihan perheelleni. Laittelin sitä kevääällä sillä ajatuksella, että jos jotain tulee, niin tulee, jos ei tule, niin ensi vuonna ehkä uudestaan. Rikkaruohoja siellä kasvaa ainakin! Ja sulassa sovussa rikkaruohojen kanssa on noussut sipulit, perunat, lantut, parsa- ja kukkakaalet sekä avomaankurkut. Marjat alkavat olla pikkuhiljaa kypsiä ja olen koittanut karkottaa räksiä riipustamalla cd-levyjä. Kasvimaalla ne rosmot kyllä ovat olleet ja kaneja tuntuisi taas riittävän myös, liiaksi asti. Eilen jo intouduin, kun koira-*kele löhmötteli etupihalla, kun jänis rouskutti mun kasvimaalla (,joka on siis takapihalla)! Usutin koiraa kanin kimppuun, mutta tämähän vain katteli epäluuloisena ja epävarmana, että mistäs se nyt TAAS innostu. Kun minä tarpeeksi houkuttelin sen kasvimaan laidalle, niin kylläpä vainun sai ja huristi pitkin tonttia niin että surina vaan kävi. Rusakko puolestaan oli jo matkoillaan. Jospa se nyt olis edes vähän täräkämpänä, niin eivät veis mun satoa.

Perennoja on kukkinut ihanasti koko kesän, nyt odotellaan joidenkin korkeiden kultapallojen kukkimista.

Paah, pikkuveikka on upottanut pallonsa ryteikköön, niin täytyy lähtiä kaveriksi ettimään. Kuvia tulee sitten.

Remppakuulumisia kuiteski: akuutin rahapulan takia vessaan ei ole ilmestynyt kuin uudet hyllyt ja valo. Ensi viikolla tulee sähkäri vetään kolme mittaria yhteen. Ainiin, ostettiinhan me Porin Matti, siitäkin paan kuvan illalla. Ja nyt on iskeny hirmu haiku saada tulisija talveksi, voih voih, kun olisi rahaa kuin roskaa...mistä tulikin mieleen, että kerran kuussa roskapöntön tyhjennys on ollut meille sopiva, eikä nytkään saatu ryntättyä edes täyteen ja vaikka hurinalla kierrettiin koko talo!

se on moro!
P:)